Skoči do osrednje vsebine

Opozorilo zoper družbo FX RUN LTD. in osebi DIRK HENDRIK REERINK ter RICHARD BURGER

Agencija za trg vrednostnih papirjev objavlja opozorilo za javnost v zvezi z delovanjem družbe FX RUN LTD., z naslovi: Suite 2, Portland House, Glacis Road, Gibraltar; Exchange Tower, Docklands, London E14 9GE, Združeno kraljestvo; in World Trade Center, Dunajska 156, 1000 Ljubljana, Slovenija, in oseb DIRK HENDRIK REERINK ter RICHARD BURGER na območju Republike Slovenije.

Družba FX RUN LTD. in osebi DIRK HENDRIK REERINK ter RICHARD BURGER nimajo dovoljenja Agencije za trg vrednostnih papirjev za opravljanje storitev v zvezi s finančnimi instrumenti v Republiki Sloveniji, prav tako Agencija do dneva objave tega opozorila ni prejela zahteve za izdajo dovoljenja za ustanovitev podružnice navedene družbe.

Seznam družb, ki izpolnjujejo pogoje za opravljanje storitev povezanih z vrednostnimi papirji na območju Republike Slovenije, je objavljen na spletni strani Agencije.

Agencija za trg vrednostnih papirjev investitorjem odsvetuje sklepanje poslov z družbo FX RUN LTD. in osebami DIRK HENDRIK REERINK ter RICHARD BURGER, v primeru prejema njihove ponudbe pa naj ravnajo zelo previdno in upoštevajo vsebino tega javnega opozorila.


Nazaj na seznam
  1. Delovni čas ATVP: vsak delovni dan med 8. in 16. uro
  2. Sprejem pošte: vsak delovni dan med 8. in 15. uro,
    razen na delovna dneva 24. 12. in 31. 12. od 8. do 13. ure
  3. Medijsko središče: pr@atvp.si